O biografie neoficiala a fostului premier britanic Gordon Brown a scos la iveala un amanunt jenant din perioada cand acesta avea o relatie cu Principesa Margareta a Romaniei.

Principesa Margareta, fiica cea mare a Regelui Mihai a avut o relatie cu fostul premier britanic Gordon Brown, in anii ’70.

O biografie neoficiala a ex-premierului britanic, scrisa in anul 2004 de jurnalistul Tom Bower, a scos la iveala un episod jenant despre Gordon Brown si Principesa Margareta, care a fost la un pas sa se casatoreasca cu printul Charles.

Intr-unul din capitolele romanului biografic, jurnalistul Tom Bower relateaza pe larg despre influenta uriasa pe care a avut-o in viata lui Gordon Brown, mama lui, Elizabeth. Conform cartii, tanarul Gordon nu iesea din cuvantul mamei sale, o femeie severa, care se pare ca-i facea multe vizite inopinate fiului, spre disperarea acestuia.

Intr- o astfel de vizita, Elizabeth a gasit in baie cateva piese de lenjerie intima feminina, care se presupune ca ar fi fost ale Principesei Margareta, cu care se iubea pe atunci Gordon.

“Nu stiu cum au ajuns acolo”, a exclamat tanarul Brown, jenat. “Probabil au ajuns din greseala, de la spalatorie”, a adaugat el, neavand curajul de a recunoaste adevarul in fata mamei sale.

Pe de alta parte, Principesa Margareta a Romaniei,care este casatorita cu fostiul actor Radu Duda, a rezumat relatia lor astfel:

“Era o poveste foarte solida si romantica. N-am incetat sa-l iubesc nici o clipa, dar intr-o zi ceva nu mi s-a mai parut in regula, auzeam doar politica, politica, politica, iar eu aveam nevoie de atentie”.

coral