Captură impresionantă la Bistrița, unde un bărbat, fără permis, a fost prins drogat la volanul unei mașini,a supra sa fiind găsite și 286 de grame de canabis. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, la data de 21 decembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, din Bistrița.

În urma controlului autoturismului, au fost descoperite substanțe susceptibile a avea efect psihotrop. Analizelele de laborator au stabilit faptul că este vorba de 286 de grame de canabis.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager Drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv la cocaină. Totodată oamenii legii au constatat faptul că nu deține permis pentru nicio categorie de autovehicule. Ulterior, la data de 23 decembrie 2019, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud au efectuat o percheziție la locuința bărbatului de 40 de ani, de unde au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie și au fost conduse la audieri 4 persoane. La data de 30 ianuarie, procurorul D.I.I.C.O.T. din cadrul Biroului Teritorial Bistrița-Năsăud a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, care va fi prezentat în cursul zilei de astăzi magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru trafic de droguri de risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

coral