Printesa Diana a pastrat un secret foarte important fata de fostul ei sot, Printul Charles, pe vremea cand aceasta era insarcinata cu Printul Harry. Adevarul a fost dezvaluit de biograful regal Andrew Morton.

Printesa Inimilor, asa cum era numita Diana, stia ce sex va avea copilul pe care il astepta, insa a refuzat cu desavarsire sa ii spuna si lui Charles.

Diana si Printul de Wales au devenit parinti pentru prima data pe 21 iunie 1982, la mai putin de un an de la nunta lor.

Dupa doi ani, Printesa Diana era din nou insarcinata, dar a pastrat secret sexul copilului pe care il purta in pantece. De ce? Din cauza sotului ei care isi dorea cu ardoare o fetita, sustine Andrew Morton.

„Stiam ca Harry va fi baiat deoarece am vazut la ecografie. Charles intotdeauna si-a dorit o fata. Si-a dorit doi copii si a vrut o fetita. Stiam ca Harry este baiat si nu i-am spus”, i-a povestit Diana biografului, potrivit The Mirror.

Cand Printul Harry s-a nascut p1 15 septembrie 1984, Morton spune ca Printesa i-a zis ca reactia lui Charles nu a fost una plina de entuziasm, desi era incantata de noul membru al familiei.

Primul comentariu pe care Printul de Wales l-ar fi facut cand l-a vazut pe Harry a fost: „Oh, Dumnezeule, este un baiat”, urmat de ”si are si par roscat”.

Se pare ca Charles a avut aceeasi parere pana la botezul lui Harry, moment in care i-a spus soacrei sale: „Am fost atat de dezamagiti – am crezut ca va fi fata”.

„Mami l-a trezit la realitate spunandu-i: Ar trebui sa realizezi cat de norocos esti ca ai un copil normal”, a povestit Lady Di.

„Din acea zi lucrurile s-au calmat, si asta face el cand cineva ii raspunde”, a mai zis Printesa Diana.

Cuplul regal a divortat in 1996, la mai putin de un an dupa ce Diana a vorbit intr-un interviu televizat despre infidelitatile sotului ei.

In 1997, viata Printesei a fost curmata brusc intr-un accident de masina ce s-a produs in Paris.

  coral