Daca sunt veterani in televiziune nu inseamna ca sunt si prieteni! Mircea Badea nu rateaza niciun prilej s-o atace pe vedeta Pro Tv-ului, Andreea Esca.  Ultima ”sageata” pe care i-o arunca il reprezinta un comentariu rautacios cu privire la formele ei.

Un comentariu malitios facut de Mircea Badea la adresa Andreei Esca s-a intorsc ca un bumerang impotriva lui! Acesta a criticat silueta stiristei, dupa ce aceasta a publicat o poza in care apare intr-un echipament sportiv, lasand la vedere abdomenul. Desi este vizibil ca Andreea are un corp foarte tonifiat, prezentatorul a fost foarte aspru in comentariu: ”Sunci, partea a doua. Urmarea lui Falci partea a treia”.

In schimb, Badea a fost el taxat pentru comentariul rautacios:

”Dupa ce corectezi greseala ortografica din titlu, apuca-te sa numeri in cate postari ale Andreei Esca apari tu … N-o sa-ti ia mult. Ti-am mai spus eu odinioara: cand parul de pe picioarele lu’ Esca face rating mai mare decat osanaua ta de la miezul noptii, e semn ca ar cam trebui sa te lasi de meserie. De la matinalul cu Teo ai luat-o numai in jos. Parerea mea, un umil ex-telespectator de-al tau”

Iar reprosurile la adresa lui Mircea Badea au continuat: ”Se intampla ceva cu oamenii de pe planeta asta! Atata ura nejustificata…Nu m-a interesat niciodata cum arata unu’ sau altu’, e treaba fiecaruia cum alege sa traiasca si cum isi intretine carcasa biologica. In alta ordine de idei, am urmarit emisiunile tale pana acu’ vreo 2 ani cu mare placere, dar omule, uita-te un pic la comentarii, chiar 99% din cei de aici sunt nebuni si au ceva cu tine, asa degeaba?”, i-a scris un alt internaut.

coral