Un accident rutier s-a produs vineri dimineața în jurul orei 9 pe DJ109D, în zona localității Jucu de Sus. Din primele informații, a avut loc o coliziune între un autobuz, în care se aflau 16 persoane, și o remorcă. Ca urmare a impactului, o persoană a rămas încarcerată. Două persoane sunt rănite ușor. La eveniment au intervenit echipaje de decarcerare ale pompierilor, echipaje medicale și poliția.

Două autospeciale cu modul de descacerare, un echipaj SMURD, unul de Ambulanță și o autospecială pentru transport personal și victime multiple au fost alertate în jurul orei 9.00, ca urmare a unui accident rutier produs pe drumul de acces către parcul industrial din Jucu Herghelie.

Pompierii au găsit la locul evenimentului un microbuz și un ansamblu de vehicule (tractor cu remorcă) avariate și șoferul microbuzului, încarcerat în interiorul acestuia. S-a acționat cu echipamentele din dotare pentru descarcerarea șoferului microbuzului, extragerea și predarea acestuia echipajului medical pentru a fi transportat la spital. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, era conștient și nu prezenta leziuni grave.

Șoferul tractorului a fost consultat și transportat la spital de către echipajul de ambulanță. Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, era conștient și cooperant.

Pasagerii din microbuz erau ieșiți din microbuz și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență și au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și prevenirea incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi.