Clujul s-a umplut de trotinete Bolt, pe care le pot închiria cu lejeritate chiar și copiii, iar autoritățile se fac că nu înțeleg și nu văd pericolul. În Cluj-Napoca erau trotinete electrice și până acum, dar erau deținute într-o mare majoritate de adulți, care le foloseau pentru a se deplasa mai rapid prin oraș.

De câteva săptămâni, de când au apărut trotinetele de închiriat, acestea sunt folosite cel mai mult ca formă de divertisment. 

”Am vorbit cu foarte multe familii tinere care erau îngrijorate de mulțumea de trotinete electrice care circulă nestingherite prin zona de promenadă.

Avem o problemă în Cluj-Napoca cu aceste mijloace de distracție care pot fi închiriate foarte ușor și care circulă nestingherite, cu viteză foarte mare, în parcuri unde sa joacă mulți copii.

Pericolul de accidente este uriaș, fac un apel la Poliția Locală din Cluj-Napoca să se implice, NU am văzut niciun polițist local în Parcul Central din Cluj-Napoca!”, a spus deputatul Emanuel Ungureanu, care a filmat haosul din Parcul Central.

 

coral