Filarmonica din Cluj face concert pe stadion, în vreme de pandemie – maxim 500 de spectatori pe Cluj Arena, stadionul cu o capacitate de 30.000 de locuri, iar accesul e gratuit.
Corul și orchestra filarmonicii de stat Transilvania fac concert pe stadion vineri seara, de la ora 18, iar accesul e gratuit. Din program lucrări corale compuse de Tudor Jarda, Constantin Rîpă, Adrian Pop și Augustin Bena, dar și Dansurile românești de Bela Bartok, MikroDivertisment de Dan Variu și altele. ”Un utilizator poate rezerva pe o comandă fie un loc, fie un grup de două locuri, dar obligatoriu alăturate.  Masca de protecție este obligatorie pe toată durata spectacolului”, transmit reprezentanții instituției de cultură din Cluj.

Spectacolul ”O altfel de gură de Rai” este o adaptare a conceptului ”O gură de Rai” al Corului Filarmonicii de Stat ”Transilvania”, căruia i se alătură acum și Orchestra Filarmonicii de Stat ”Transilvania”, sub bagheta lui Gabriel Bebeșelea. ”Așadar, în prima parte a concertului, prin minunatele voci ale Corului Filarmonicii de Stat ”Transilvania”, dirijat de maestrul Cornel Groza, va răsuna muzica de inspirație tradițională românească, maghiară sau săsească, iar în partea a doua, în acordurile Orchestrei, veți putea asculta un program antrenant, incluzând lucrări de inspirație folclorică”, adaugă aceștia.