Tibor Hartel, un profesor la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, este printre cei mai citați oameni de știință ai lumii în domeniul Ecologiei.

Tibor Hartel, conferențiar la Facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității Babeș-Bolyai”, s-a clasat printre primii oameni de știință citați din lume în analiza „Stanford University & Elsevier”.

„Felicitări colegului nostru, conf. univ. dr. Tibor Hartel , unul dintre primii 2% cei mai citați oameni de știință ai lumii în anul 2020 în domeniul Ecologiei, la nivelul României el fiind singurul reprezentant al subdomeniilor Ecologie și Zoologie.

Clasamentul a fost realizat în cadrul unei analize «Stanford University & Elsevier» din anul 2021”, au transmis colegii săi de la Facultatea de Știința și Ingineria Mediului.

„Mă bucur să fiu pe lista asta cu mai mulți colegi de la UBB. Înseamnă și obligații față de universitate – știință – și societate. Dacă ar fi să dedic asta, o fac pentru colegii de la UBB (mă bucur foarte mult să fiu printre voi), pentru oamenii de știință la modul general, pentru studenții extraordinari, pentru toți colegii din domeniul NGOurilor care luptă să facă lumea în care trăim să fie o lume frumoasă, rezilientă, pentru Cluj, Hoia și Sighișoara. Și urșii, izvorașii și arborii bătrâni. Şi pentru mama, Erzsébet Hartel!”, a transmis profesorul Tibor Hartel pe pagina sa de Facebook.

coral