Una dintre cele mai cunoscute prezicatoare, Carmen Harra, face dezvaluiri cu privire la iesirea romanilor din carantina. Femeia, care face adesea naveta intre Romania si Statele Unite, ne transmite de aceasta data un mesaj din Miami. Vezi ce spune Carmen, de vorbele careia foarte multa lume tine cont.

Profetie despre iesirea din izolare a romanilor

Prezicatoarea Carmen Harra este, se pare, un om cu malte daruri, motiv pentru care, pe parcursul anilor, multi romani au plecat urechea la previziunile ei.

Stabilita de multa vreme in Miami, aceasta spune ca a anticipat de multa vreme criza provocata de pandemia de noul coronavirus, care a izbucnit la finalul anului trecut, in China.

 „Stati linistiti! Lucrurile se vor solutiona si vom iesi si din aceasta situatie“, este mesajul aducator de pace, transmis de prezicatoarea Carmen Harra, pentru prietenii virtuali din Romania.

Carmen Harra a prevazut pandemia de COVID-19

In toamna lui 2019, femeia spunea ca omenirea va fi greu incercata in 2020. Tot atunci, aceasta asigura ca vom supravietui, dar mai intai va trebui sa razbatem printr-o perioada cumplita.

    „Trebuie ceva sa ni se intample ca sa ne trezeasca, ceva la nivel global, ca sa ne uneasca. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi sa facem un pas inainte, trebuie sa ne unim colectiv, o gandire unitara, pentru binele global.

O sa ajungem la o extrema, la o bariera, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rau de atat… Am ajuns la o cumpana. Nu vad un razboi cu arme de foc, cu bomba. Vom supravietui, dar vom trece printr-un soc cumplit, printr-o perioada de zbucium, vor fi pierderi de vieti. Sunteti (n.red se referea la Romania) mai bine decat alte tari din Europa, mai putin afectati, sunteti protejati“, avertiza Carmen Harra intr-un interviu, anul trecut, prezicand tot ce traim in prezent.

coral