Astăzi se vor înregistra temperaturi ridicate de până la 34 de grade Celsius. Vine un val de caniculă în ultimele zile de vară.

Deși vremea s-a mai încălzit, la Cluj-Napoca este în continuare ceață în unele zone, cu temperaturi de 13 grade Celsius. Cu toate acestea, meteorologii anunță temperaturi ridicate pentru acest weekend, care vor ajunge, în unele zone ale țării, până la 37 de grade Celsius.

De dimineață, meteorologii au anunțat cod galben de ceață la Cluj, dar acesta și-a pierdut valabilitatea în jurul orei 9. Ziua de joi nu va aduce clujenilor temperaturi foarte ridicate.

Maximele se vor situa între 23-24 de grade Celsius, abia în intervalul orar 15-18, când cerul va fi senin cu câțiva nori joși. Spre seară, temperaturile coboară până la 19 grade Celsius.

Vineri, temperaturile nu promit o creștere spectaculoasă, dar seara, spre deosebire de azi, va fi puțin mai caldă, mai exact 21 de grade.

Veștile bune vin abia sâmbătă pentru clujeni, deoarece maximele ajung până la 30 de grade Celsius în jurul după-amiezii. Căldura se va menține până după ora 21.

coral