Studenții și angajații UBB se pot înscrie într-un program de asistență psihologică care vizează optimizarea abilităților de (auto)reglare emoțională, cognitivă și comportamentală.

Programul a fost lansat joi, 4 aprilie 2019, de Clinica Universitară de Psihologie PsyTech și este consonant cu politica de resurse umane recent adoptată la UBB, în contextul distincției pe care Universitatea a primit-o pentru HR Award for Excellence, aceasta accentuând și preocuparea pentru bunăstarea psihologică și dezvoltarea personală a studenților și angajaților UBB.

,,Pentru a atinge excelența academică pe care Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca o țintește trebuie să ne preocupe în mod deosebit grija pentru oamenii cu care lucrăm. Acest program este tocmai manifestarea practică a atenției pe care UBB o acordă oamenilor ei, fie studenți, fie angajați.

Astfel de preocupări și programe pentru dezvoltare personală și profesională trebuie să devină set de bune practici în UBB”, a declarat prorectorul UBB responsabil de cercetare, competitivitate-excelență și publicații științifice, prof. univ. dr. Daniel David.

Persoanele interesate vor putea beneficia gratuit de anumite activități care au o componentă mare de psihoeducație, în vreme ce altele, care implică mai multe servicii psihologice de specialitate sunt disponibile contra cost, costurile fiind accesibile.

Totodată, prin politica proprie, în cadrul permis de Colegiul Psihologilor din România, Clinica va oferi și intervenții psihologice gratuite pentru persoanele care nu-și permit nici costuri minimale, pe baza unei proceduri explicite descrise pe site-ul Clinicii.

Serviciile psihologice oferite de Clinica PsyTech sunt realizate la cele mai ridicate standarde internaționale, în condițiile în care Clinica este acreditată și lucrează în colaborare cu cele mai importante clinici internaționale în domeniu.  

Mai multe detalii despre program se pot obține accesând site-ul Clinicii.

Înscrierile se pot face în perioada 4 – 12 aprilie 2019 accesând link-ul pentru Înscrieri.

coral