Programările pentru testarea de COVID-19 la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca se pot efectua de acum și online.

Clujenii care doresc să efectueze testul pentru a se asigura că sunt în siguranță sau pentru a putea pleca într-o vacanță fără griji, pot de acum să se programeze de acasă prin calendarul online realizat de Spitalul Județean.

Tot ce trebuie să facă este să acceseze acest link, să aleagă o dată disponibilă în care să meargă la testare și să completeze formularul de pe site-ul spitalului sau de pe platforma destinată programărilor online, pe care preferabil să îl aibă și în format fizic în ziua testării. Pe lângă acestea, mai este nevoie doar de o copie a actului de identitate.

În situația în care o persoană nu va ajunge în timp, la ora și data stabilită, la punctul de recoltare, este rugată să își anuleze programarea cu cel puțin o zi înainte.

Testul nu durează mai mult de 10 minute și costă 290 lei. Rezultatele testărilor se transmit prin e-mail, atât în română, cât și în engleză, pe parcursul aceleiași zile. În cazul testărilor din a doua parte a zilei, rezultatele se transmit în ziua următoare.

Punctul de recoltarea este situat pe strada Victor Babeș, nr. 1, cu orar de luni până vineri între orele 07:30-18:00. De acum testele se efectuează și sâmbăta între orele 08:00-11:30.

Programările se pot face și telefonic la următoarele numere: 0741 050 816, 0741 164 466 și 0264 597 852, interior 1479.

coral