Festivalul Internațional Stradal WonderPuck, singurul festival din Transilvania dedicat exclusiv copiilor și familiilor acestora, își va desfășura cea de-a treia ediție în perioada 13-15 septembrie 2019, în două piețe centrale din municipiul Cluj-Napoca, precum și în curtea Castelului Bánffy din localitatea Bonțida.

În cele trei zile pline de evenimente artistice, la care accesul va fi liber, Festivalul WonderPuck va aduce familia împreună în fața magiei păpușilor, poveștilor, teatrului, dansului, muzicii și atelierelor de creație. Dimensiunea comunitară a evenimentului va fi marcată prin prezenţa artiştilor şi spectacolelor în locaţii publice din oraşul Cluj-Napoca: Piaţa Unirii, Piața Muzeului, dar și la Castelul Banffy din comuna Bonțida.

În 2019, cea de a treia ediție WonderPuck își propune să invite în festival cât mai multe spectacole originale, care sa devină experiențe unice pentru privitor. Companiile străine selectate vor prezenta producții specifice și tradiționale.

Festivalului WonderPuck devine un spaţiu de referinţă între festivalurile europene cu acest specific, racordând orașul Cluj-Napoca la rețeaua oraşelor europene faimoase în arta păpuşeriei: Charleville-Mezieres, Bruxelles, Tolosa, Budapesta, etc.

Programul WonderPuck la Castel este următorul:

 

coral