Dupa ore bune de tacere, proprietara Range Rover-ului in care a murit Razvan Ciobanu a rupt tacerea. Femeia a avut o reactie furioasa si marturisirile ei au dat nastere unor controverse. Afacerista este iubita prietenului care i-a imprumutat bolidul designerului.

Proprietara Range Rover-ului in care a murit Razvan Ciobanu a rupt tacerea

Anchetatorii au gasit in masina transformata in sicriu pentru Razvan Ciobanu ai multe obiecte apartinand unei femei, dar si actul de identitate al unui barbat, respectiv al lui Iulian Cercel. Tanarul este fiul unui afacerist din Calarasi, decedat in urma cu cativa ani, si prieten cu designerul. El a stat de vorba cu politistii care i-au spus sa vina in Constanta ca sa afle mai multe detalii despre seara in care i-a imprumutat autoturismul de lux creatorului de moda, dar si sa argumenteze motivul pentru care buletinul sau era in bolid.

Iulian Cercel traieste o poveste de iubire cu Madalina Ignatuc si au impreuna o firma de arhitectura in Bucuresti. Femeia de afaceri a rabufnit cand a fost contactata in legatura cu tragedia in urma careia Razvan Ciobanu a murit. Masina inmatriculata pe numele ei – un Range Rover – costa aproape 100.000 de euro.

“Sa vedem cine o sa ma despagubeasca. Nici nu-l cunosc pesonal pe Razvan Ciobanu”, a declarat Madalina Ignatuc, relateaza libertatea.ro.

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident teribil de masina

Pe numele primit la nastere Mihaita-Razvan Ciobanu, designerul a murit fulgerator in urma unui accident infiorator, petrecut in dimineata de 29 aprilie, a Doua zi de Paste. Tragedia s-a produs la intrarea in localitatea Sacele dinspre Navodari, judetul Constanta. Dupa orasul Navodar, creatorul de moda ar fi parasit drumul judetean, arata primele date ale anchetei. Masina de teren si-a continuat drumul pe camp 700 de metri, a traversat o alee asfaltata, apoi a intrat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori si a smuls din radacini cativa copaci, iar in final, autoturismul s-a oprit pe roti, izbindu-se frontal de un copac.

Razvan Ciobanu se intorcea de la o petrecere de pe litoral si se pare ca nu purta centura de siguranta in momentul tragediei. Inainte de accidentul dramatic, el a incercat sa trimita un mesaj – designerul implinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Razvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia.

Razvan Ciobanu, marturisiri sincere despre relatia cu parintii, dupa ce a pozat ca-n revistele pentru adulti

Vica Blochina a fost vedeta de la Antena 1 care i-a adresat cele mai indraznete intrebari lui Razvan Ciobanu in cadrul unui interviu senzational, care a avut loc in toamna anului trecut. Focoasa blonda l-a facut pe creatorul de moda sa vorbeasca si despre moarte sau retragerea lui din moda: “Nu m-am gandit cui o sa las toata sandramaua. O sa fie cineva care sa vrea sa continue. Poate o sa ma retrag pe coasta, pe Saint-Tropez”, a spus Razvan Ciobanu in cadrul editiei de la “Acces Direct” din 20 septembrie 2018.

“Dupa ce ai o relatie de cinci ani, atunci cand te desparti e ca un divort. (…). Eu trec greu peste o despartire… vreo luna si jumatate mi-a luat si dupa am inceput sa nu mai vad lucrurile meschin si negru. Nu, nu ies… (…). Lasa-ma sa ma vait, sa ma tavalesc pe jos.

Bine, e importanta relatia cu ambii parinti, daca ma intrebi pe mine (n.r.: raspunsul lui Razvan Ciobanu la intrebarea: «Cum te intelegi cu mama?») si e bine sa-l lasi pe copil sa aleaga cui sa se destainuie. (…). Eu cred ca nu eram lepra; nu mi-a placut scoala, dar m-am dus pana in anul patru de facultate. (…). Acum imi pare rau ca nu am terminat-o. (…). Au fost perioade si perioade. Acum am tot ce imi doresc de la parintii mei.”, a marturisit designerul in cadrul emisiunii “Acces Direct”. coral