Consilierul Județean PSD, Alin Popovici, ar putea rămâne fără mandat. PSD Cluj a depus o sesizare la Prefectură, după ce acesta și-a depus candidatura pentru un nou mandat din partea PNL.

Partidul Social Democrat continuă lupta împotriva aleșilor care candidează la alegerile locale din 27 septembrie pe listele altor partide. După ce ieri, organizația PSD Cluj a depus o sesizare cu numele tuturor celor 13 primari care au fost aleși din partea PSD și candidează acum pe listele PartiduluI Național Liberal, astăzi, social-democrații au depus o nouă sesizare, de data aceasta pe numele consilierului județean Alin Popovici, patronul firmei Alis, după ce acesta apare pe lista candidaților PNL la Consiliul Județean.

„Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat continuă demersurile privind sesizarea prefectului cu privire la situația consilierului județean Alin Popoviciu, de încetare de drept a mandatului. În acest sens, ne-am adresat astăzi cu această solicitare Instituției Prefectului Județului Cluj”, se arată într-un comunicat al PSD Cluj.

Potrivit unor surse, Alin Popovici  a fost impus pe listele PNL de primarul din Turda, Cristian Matei, care a trecut la rândul său de la PSD la PNL.

coral