Radu Banciu a desființat concursul Eurovision, pe care l-a numit o „mega-anomalie sinistră”. Prezentatorul TV a criticat-o și pe Eda Marcus, cea care trebuia să transmită live punctajul acordat de juriul român.

Radu Banciu a criticat concursul Eurovision, despre care a spus că este „o manipulare grotescă”. De asemenea, prezentatorul a făcut referire și la Eda Marcus.

Radu Banciu, declarații despre Eurovision: „O porcărie”

Prezentatorul de televiziune a fost foarte acid la adresa concursului muzical, dar și a celei care urma să intre live pentru a anunța punctajul juriului din țara noastră la Eurovision 2022 – lucru care nu s-a mai întâmplat.

Eda Marcus a fost criticată de Radu Banciu pentru faptul că a stat „cinci ore în fața oglinzii” doar pentru ca Uniunea Europeană de Radio și Televiziune să anunțe că România are probleme tehnice și transmisiunea în direct nu se mai poate face, o „țeapă” pentru TVR.

Acest lucru i-a provocat bucurie lui Radu Banciu, după cum a mărturisit acesta în emisiunea Fotbal All Inclusive de la Prima Sport.

De asemenea, prezentatorul a denunțat „blaturile” care se fac în competiție și a criticat faptul că juriul român a acordat punctajul maxim Republicii Moldova, arata fanatik.ro

„Ce m-am bucurat pentru Eda Marcus, care a stat cinci ore în fața oglinzii în acest weekend. A stat degeaba, TVR-ul luând o țeapă colosală după aranjamentele pe care le făcea an de an.

coral