Relatia dintre Raluca – ”Bombardiera” – si Victor Slav intra pe o noua traiectorie. Cei doi se cunosc de mai multe luni, iar apropiati ai Ralucai spun ca ea este cea mai ”grabita” in ceea ce priveste viitorul cu Victor Slav.

Foarte multi incearca sa afle informatii cat mai picante in ceea ce priveste relatia dintre Victor Slav si Raluca ”Bombardiera”, mai ales ca nici nu s-a stiut de la bun inceput ca ei au devenit un cuplu.

Surse din anturajul Ralucai au dezvaluit ca intalnirea dintre cei doi a avut loc dupa ce Victor Slav a dat like unei fotografii postate de Raluca ”Bombardiera” pe Instagram. De acolo in inceput povestea de dragoste. Au vorbit, s-au intalnit si – vorba aceea – ”vazut, placut, ce ramane de facut?”

Mai mult, aceleasi surse precizeaza ca Raluca isi doreste… un copil de Victor Slav.

”Raluca are 27 de ani si spune ca este vremea sa se aseze la casa ei. Vrea sa aiba un copil cu Victor. Tuturor le spune ca este un om foarte bun si tatal perfect”.

Adi Constantin: ”Tin sa cred ca este un viitor cuplu frumos”

Un alt prieten apropiat al iubitei lui Victor Slav, hairstylist-ul Adi Constantin, a adus alte cateva completari foarte interesante:

„Aceasta domnisoara are o relatie de ceva timp cu Victor, cum va spuneam ei sunt doi oameni maturi. De peste cativa ani, ea, in afara de statutul client- stilist, imi este prietena din prisma faptului ca am colaborat pe partea de PR. Eu consider ca prietena mea, atat ea, cat si iubitul acesteia sunt la varsta in care, cu siguranta, au trecut de statutul idila. Ca atare consider ca e ceva cimentat din care, cine stie sa dea Dumnezeu sa iasa ceva mai mult decat atat si mai stabil. Noi vorbim destul de des pentru ca suntem prieteni inainte de toate, drept pentru care pot sa va confirm ca ea niciodata din punct de vedere amoros nu a avut nicio legatura cu Cazacu. Tin sa cred ca este un viitor cuplu frumos.”, a dezvaluit Adi Constantin in emisiunea ”Agentia VIP”.

coral