Una dintre cele mai sexoase concurente din mega-productia difuzata de PRO TV s-a luptat in zadar pentru marele premiu de 50.000 de euro. Raluca Podea a parasit competitia cu ceva timp inainte de marea finala.

“Raluca o sa se certe extrem de tare cu Diana”

Potrivit unor surse bine informate, una dintre cele mai sexy concurente din emisiunea culinara, Raluca Podea, se pare ca s-a luptat in zadar pentru marele premiu pus la bataie de organizatori. Blondina nu s-a calificat in marea finala, acolo unde trofeul de cel mai bun bucatar este insotit de un premiu in valoare de 50.000 de euro.

”Raluca o sa fie eliminata din competitie, dar, la un moment dat, este chemata sa lupte cu alti patru concurenti. Isi castiga un loc, dar, cu toate acestea, o sa paraseasca Masterchef inainte de marea finala. Nu o sa ajunga sa se lupte pentru marele premiu. Si surprinzator este faptul ca o sa ajunga la cutite cu una dintre prietenele ei din emisiune. Raluca o sa se certe extrem de tare cu Diana”, a marturisit o sursa.

Masterchef s-a transformat in… Ferma!

Emisiunea Masterchef de pe Pro TV a adoptat o noua strategie, dupa ce nu a mai inregistrat cifrele de altadata. Pe langa faptul ca nu mai este difuzata in acelasi timp cu “Chefi la cutite” de pe Antena 1, care conducea detasat, producatorii au decis sa arate si cateva scene interzise minorilor. Astfel, Masterchef s-a transformat in… Ferma. Concurentele au filmate dezbracate la dus, iar Pro TV a reusit sa ocupe prima pozitie in clasamentul audientelor.

“Am avut un an destul de greu”

Raluca Podea s-a numarat printre concurentii care au i-au impresionat pe juratii de la “Masterchef” in prima editie din acest nou sezon. La un moment dat, vedeta a izbucnit in lacrimi si a avut parte de un incident chiar inainte ca chefii Joseph Hadad, Cosmin Tudoran si Silviu Chelaru sa dea verdictul.

”Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relatie, am fost foarte dezamagita, s-a terminat brusc. El a decis sa mearga la un show de televiziune, acolo s-a indragostit, eu asteptandu-l acasa. (…). Cred ca asta mi-a fost sortit si prefer sa raman singura”, a marturisit Raluca Podea in fata celor trei jurati Masterchef.

La final, Raluca Podea a obtinut sortul “Masterchef”, dupa ce a primit “Da” din partea primilor doi jurati ai show-ului culinar, respectiv Joseph Hadad si Silviu Chelaru. coral