Dupa ce si-a pus propria afacere pe picioare si si-a unit destinul cu cel al barbatului visurilor ei, fosta asistenta TV Raluca Ropotan a devenit mamica pentru prima oara in luna decembrie a anului trecut. Iar acum se gandeste deja la al doilea copil.

La inceputul lunii decembrie a anului trecut, Raluca Ropotan a devenit mamica pentru prima oara. Fiica lui Stelian Ogica a adus pe lume un baietel perfect sanatos, iar Adrian Ropotan a asteptat cu nerabdare sa se fluiere finalul partidei Concordia Chiajna – Universitata Craiova 1-3. Mijlocasul s-a imbracat in fuga si a plecat in graba la spital, deoarece a devenit tata. Colegul sau, Gabi Matei, l-a informat la pauza meciului pe mijlocas ca sotia sa a nascut.

Ei bine, Raluca Ropotan se gandeste deja si la al doilea copil si spera sa aiba o fetita.

„Imi mai doresc un copil si sper sa fie fetita. Vom vedea, asta imi doresc. Nu sunt speriata, imi doresc un copil cat mai curand. Vreau sa fie apropiati de varsta. Vreau doi copii, e mai bine asa in viata. Vreau fetita pentru ca baietii sunt mai reci, mai distanti, pleaca de acasa, mai uita de mame. Fetele sunt mai apropiate de mame, nu vreau sa raman singura”, a marturisit Raluca Ropotan la Teo Show.

„Am noroc de un copil cuminte. Doarme noaptea, ma trezesc doar ca sa-l alaptez. Cam atat. E linistit, nu plange, nu am avut perioade dificile. Nu a avut nici colici! Ma consider o mamica norocoasa!”, a mai declarat Raluca Ropotan.
Raluca Ogica si Adrian Ropotan se iubesc de opt ani

In urma cu cativa ani, fosta asistenta de la ”Acces Direct” a renuntat sa mai apara pe micul ecran si s-a dedicat in totalitate familiei. Iar de opt ani, Raluca Ogica si Adrian Ropotan traiesc o frumoasa poveste de dragoste, focoasa bruneta fiind, probabil, motivul pentru care fotbalistul nu se poate ”lauda” cu tot felul de iesiri mondene, la fel cum o fac multi dintre colegii sai de generatie.

Cei doi s-au casatorit pe 10 iunie 2017, iar la nunta lor au fost invitati peste 300 de oameni, cheltuielile cu petrecerea fiind uriase. Doar rochia de mireasa a costat aproximativ 16.000 de euro, iar la suma cu pricina s-au mai adaugat alti 19.000 de euro dati pe aranjamentele florale ale evenimentului. Evident, meniul a fost unul de pomina, de pe masa nelipsind mancaruri demne de concursuri culinare sau bauturi de care si un somelier s-ar declara incantat.

„Am plans de emotie cand am vazut-o mireasa. (…) Eu am avut o parte din prietenii mei langa mine si am depasit emotiile, am baut ceva si a fost bine. Ei nu au fost emotionati, cel putin fiica mea a uitat de tot si s-a distrat pana dimineata”, a spus, dupa nunta fiicei sale, Stelian Ogica.

coral