Puțină lume știe că Ramona Bădescu are un iubit care a avut probleme cu legea în trecut, acesta fiind chiar și arestat la un moment dat. Fabio Cali, tatăl copilului actriței, a fost acuzat de fraudă însă a reușit până la urmă să dovedească instanței că este nevinovat. În prezent, Ramona Bădescu și Fabio trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cei doi fiind părinții unui băiat în vârstă de doi ani.

Este frumoasă, celebră în România, dar şi în străinătate, însă puţini ştiu cu cine se iubeşte Ramona Bădescu. Actriţa este logodită cu un milionar italian şi trăieşte în puf. Cu toate acestea, de curând au ieșit la iveală controverse în legătură cu trecutul milionarului.

Ramona Bădescu are un iubit cu un trecut controversat

Fabio Cali, cel cu care este împreună Ramona, ar fi stat o perioadă în arest, după ce a fost acuzat de fraudă. Bărbatul a povestit momentele grele prin care a trecut până când a reuşit să demonstreze în instanţă că este nevinovat. Atunci a pierdut o parte importantă din bunuri, fiindu-i sechestrate.

În ultima vreme, tot mai multe informaţii au fost vehiculate despre partenerul de viaţă al Ramonei Bădescu. Cert este că Fabio este un bărbat potent financiar, un bancher italian, generos cu frumoasa româncă.

„Câteodată îmi aduce cadouri şi îi spun gata, gata, gata, nu mai îmi aduce, dar bijuteria cea mai mare pe care mi-a dat-o e fiul nostru, aşa că diamantul meu cel mai mare e Ignazio”, spune Ramona Bădescu despre copil.

Ignazio este copilul lor în vârstă de 2 ani, cel care le-a îmbogățit substanțial viaţa. Și totuși, viaţa lor nu a fost tot timpul plină de optimism, dacă e să luăm în calcul trecutul controversat al iubitului actriței.

Fabio Cali a stat cu alți 7 deținuți în celulă

Fabio Cali a stat o perioadă în închisoare, fiind arestat preventiv pentru fraudă, potrivit informaţiilor din spaţiul public. El ar fi fost cercetat la acel moment, alături de alte 18 persoane, de tranzacții ilegale prin intermediul Banca Di Roma. Logodnicul Ramonei Bădescu, în vârstă de 53 de ani, a povestit în presa italiană despre această cumpănă.

”Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara. Am suferit pagube morale, atât eu cât și familia mea. Toate bunurile mele au fost sechestrate”, a precizat iubitul Ramonei Bădescu.

Bunurile confiscate au fost primite de italian înapoi după ani de zile, când a reuşit să-şi demonstreze nevinovăția în instanţă. Cu toate acestea, vestea trecutului său a creat vâlvă în presă odată cu aflarea informației că se află într-o relație cu actriţa româncă.

Despre acea perioadă prin care a trecut partenerul ei, actrița vorbeşte cu regret. Cu toate acestea, Ramona Bădescu este fericită alături de iubit, cu care are un băiat. Mai mult, de curând ea a precizat că și-ar dori și o fiică… coral