Aflata in divort, Ramona Olaru, asistenta lui Razvan & Dani, se consoleaza, pe plaja, cu… Giani Kirita si Catalin Cazacu. Primul este nimeni altul decat arhicunoscutul prezentator TV anchetat pentru trafic de droguri.

Ramona Olaru este mereu cu zambetul pe buze si nu arata atunci cand are o problema. A trecut repede peste episodul greu din viata ei, anume despartirea de sot, iar acum este curtata de multi barbati din showbiz. Nu se grabeste sa apara in preajma vreunuia mai mult decat este cazul.

Ramona Olaru, intr-o companie selecta

n weekend, frumoasa de la ”Neatza cu Razvan&Dani” a fost la Mamaia. Imbracata intr-un costum de baie super-sexy, Ramona Olaru i-a avut ca “protectori” pe Giani Kirita si Catalin Cazacu. Cei doi i-au tinut companie.

Fiecare pe propriul sezlong. Au vorbit, s-au simtit bine si au depanat amintiri. Ramona Olaru, aflata in divort, si-a etalat, pe litoral, corpul de nota 10. Masculii din jur au admirat-o si au “sorbit-o” din priviri. Au avut, ce-i drept, si ce admira. Pentru ca asistenta lui Razvan & Dani are o silueta de invidiat, la care multe tinere de varsta ei pot doar visa.

Giani Kirita, anchetat pentru trafic de droguri!

In 2017, showbiz-ul mioritic s-a cutremurat cand s-au pronuntat, in aceeasi propozitie, numele lui Giani Kirita si “droguri”. Asupra fostului fotbalist, oamenii legii ar fi gasit o cantitate de cocaina. Scandalul a fost negat incontinuu de arhicunoscutul prezentator TV.

Mihaela Porime, purtatorul de cuvant al DIICOT, a declarat atunci: “Nu confirmam existenta unui dosar pe numele lui Giani Kirita”. Ulterior, oficialii institutiei au recunoscut ca au ascuns adevarul pe motiv ca nu au nu au vrut sa pericliteze o ancheta care, la momentul respectiv, era in plina desfasurare.

“Ultima oara ne-am certat pentru ca el este antisocial!”

”Sotul meu (n.r. Bogdan) e la polul opus fata de mine. Nu ii place sa socializeze. El e mai timid, e mai tacut. Eu l-am cucerit pe el pentru ca asta e de asteptat la mine, iar asta pentru ca toate lucrurile se intampla pe dos la mine. Eu l-am agatat pe el la mare. (…) Au trecut cativa ani pana la starea civila, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relatie, cu bine, cu rau, ba eram, ba nu eram. (…)

Amandoi suntem gelosi. Ultima oara ne-am certat pentru ca el este antisocial si a pornit mare scandal. Nu il iert daca ma insala. Inseamna ca vrea altceva. Daca e sa fie cu altcineva, inseamna ca vrea altceva si atunci de ce sa mai vreau sa stau cu omul acela langa mine?”, a spus Ramona Olaru.

Episodul care ar fi produs despartirea

In luna mai, am intalnit-o pe sexoasa colega de platou a celebrilor Razvan & Dani in zona Herastrau, unde asistenta TV s-a intalnit cu un amic. Dupa ce au petrecut mai multe minute in masina tanarului, timp in care au discutat si au mancat o inghetata, Ramona Olaru a coborat si s-a indreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce si care-i apartine sotului ei. Dupa ce a rascolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistenta TV a deschis portbagajul si i-a aratat companionul ei cateva tinute. coral