News Flash:

RAR va lansa un call center

29 Martie 2013
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
RAR va lansa un call center
RAR va implementa un sistem de preluare a apelurilor pentru programarea activitatilor clientilor, prin care solicitarile vor fi gestionate de la centrul din Bucuresti, la un numar unic de telefon, 0219672, operatiunea vizand reducerea timpilor de asteptare si alternativa reprogramarii in alte judete.
Noul sistem a necesitat o investitie de 14.800 de euro, vizand printre altele updatarea programului computerizat si va fi operational in maximum doua luni, au anuntat joi reprezentantii Registrului Auto Roman (RAR). Programarile vor putea fi facute in continuare si online, acestea acoperind anul trecut aproximativ 15% din cele peste 990.000 de activitati programabile ale RAR.
Noul sistem consta intr-un call center national, care va permite incarcarea uniforma a reprezentantelor RAR, acces rapid la operatorul care efectueaza programarea telefonica, alternativa programarii in judete limitrofe daca intervalul de asteptare este mai mic, un tip de reactie foarte scurt si actiuni uniforme in cazurile de crestere temporara a numarului de solicitari de programare.
Astfel, daca un posesor de vehicul nu va dori sa astepte intr-un judet aglomerat, va avea optiunea, dupa implementarea noului sistem, sa aleaga un alt judet invecinat unde sa-si rezolve problema.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rar programare telefon investitie call center
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012413 (s)