Libertatea.ro a scris si a dovedit ca localul Da Vinci din Cluj-Napoca a fost luni după-amiază deschis special pentru invitații politicianului Rareș Bogdan, deși sunt interzise petrecerile mari în interior și autoritățile îi mustră încontinuu pe cetățeni că sporesc cazurile de COVID-19, din cauză că nu se mai respectă regulile. Imaginile Libertății, luate cu drona, și fotografiile de pe unul dintre dealurile cartierului Bună Ziua arată cum pe terasă și în curte erau câțiva oameni, restul de peste 100 stând în interiorul restaurantului, deși maximul de invitați legal este de 20!

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, reacționează în scandalul legat de petrecerea organizată, la Cluj, de ziua fiicei lui. Rareș Bogdan arată că nu au fost sub nicio formă 100 de oameni la petrecere și, în plus, majoritatea au stat pe terasă, doar cei mai în vârstă stând în interior.

”Întreg articolul este o tâmpenie! S-a stat afară! Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior. Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepot.

Cred că au fost maxim 40 de persoane și am avut mese pe terasă, doar pentru cei mai în vârstă în interior. Cifra de 100 de persoane este o tâmpenie!”, a declarat Rareș Bogdan, pentru STIRIPESURSE.RO. Cu toate acestea, Libertatea a discutat cu managerul restaurantului Da Vinci, Adela Logean care a confirmat că petrecerea se desfășoară și în interiorul localului. A părut ușor deranjată de întrebări și a grăbit convorbirea.

”Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt … șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc”, a spus sefa localului. În imagini se văd doar câteva mese, nicidecum pentru 50 de persoane, cum a declarat șefa localului.

coral