Cantareata Anda Adam a fost pusa in fata unei grele intrebari, legata de o eventuala tradare din partea sotului ei.

Anda Adam a realizat un vlog in cadrul caruia a raspuns la numeroase intrebari primite de la fanii sai. Printre intrebarile primite de vedeta a fost si una legata de partenerul ei de viata, Sorin Andrei. Anda Adam a fost intrebata cum ar reactiona daca ar fi inselata de partenerul ei de viata.

„Eu am niste principii foarte sanatoase in viata si mi-am dat seama ca, pentru mine, ce este cel mai important in viata este familia. Cred ca daca sotul meu ar face o astfel de greseala, da cred ca as putea sa il iert atata timp cat consider ca realizeaza si el ca a fost o greseala. Intotdeauna merg pe principiul ca un pacat recunoscut este pe jumatate iertat. Pentru mine, familia este cel mai important lucru si daca asta ar insemna sa renunt la familia mea, pot sa spun ca as lupta pana in ultima clipa sa nu renunt niciodata la familia mea. Dar sper sa nu se intample chestia asta niciodata”, a afirmat Anda Adam.

Anda Adam este prezenta pe scena muzicala din Romania din anul 1999. In varsta de 38 de ani, artista are o cariera de succes in spate. In ceea ce priveste viata personala, Anda Adam este casatorita cu Sorin Andrei din anul 2015. Cei doi au impreuna o fetita care se numeste Evelin.~

coral