News Flash:

Raspunsul USL la protestestul tinerilor din PDL: Sunt sub varsta pubertatii

1 Aprilie 2013
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Conducerea USL Cluj sustine ca tinerii din PDL Cluj nu au ajuns nici macar la varsta pubertatii, dovada este protestul Anti Ponta organizat de 1 Aprilie in fata Prefecturii Cluj.

”TSD Cluj constata cu tristete ca junii democrat liberali isi desfasoara activitatea politica prin glumite specifice tinerilor, care nu au ajuns nici macar la varsta pubertatii.

Ne manifestam interesul pentru un concurs de idei, de viziuni politice, economice si sociale. Suntem convinsi ca tinerii politicieni pot genera proiecte utile comunitatii lor, generatiei lor. Le recomandam colegilor din OT PDL sa caute in semnificatia zilei de 1 aprilie si lansarea primului satelit meteorologic, fondarea companiei Apple Computers, nu doar glumitele desantate, lipsite de continut”, a declarat Dan Morar, presedintele TSD Cluj.

”Chiar daca multi romanii ar spune ca insusi PDL-ul este o gluma proasta o politicii romanesti, TSD Cluj considera ca armonia judecatii si puterea de-a reflecta solutii sunt adevaratele valori pe care o organizatie de tineret puternica trebuie sa le urmeze”, a declarat Horia Nasra, presedintele TSD Cluj-Napoca.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

usl cluj pdl cluj varsta pubertatii ot pdl dan morar tsd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1067 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026305 (s)