Marea finala Asia Express bate la usa, asa ca telespectatorii mai au foarte putin pana cand vor afla daca favoritii lor au castigat sau nu competitia. Cum si pana acum au existat speculatii cu privire la castigatori, acum, potrivit unor surse din Antena, cei care ar urma sa puna mana pe marele premiu sunt Razvan Fodor si Sorin Bontea.

Surpriza sau nu pentru fanii Asia Express! Potrivit unor surse din Antena, marii castigatori sunt nimeni altii decat Razvan Fodor si chef Sorin Bontea, cei care au fost de la inceput pe placul fanilor show-ului. Impact.ro informeaza ca cei doi concurenti ar ajunge primii la Gina Pistol, dupa o cursa extrem de grea.

Cu toate acestea, de-a lungul celor celor doua sezoane au mai existat speculatii cu privire la marii castigatori, care insa nu prea s-au adeverit.

Razvan Fodor: ”In timpul asta, tu nu stii nimic de familia ta!”

Razvan Fofor a recunoscut ca ar spune din nou DA in cazul in care ar fi intrebat daca doreste sa mai participe la ”Asia Express”. Chiar daca a fost foarte grea provocarea, Fodor a apreciat toate probele si se considera mult mai puternic dupa participare.

„Fara doar si poate as spune din nou Da provocarii Asia Express, daca ar trebui sa o iau de la capat, desi a fost extrem de greu. Faceti-va un film si imaginati-va ca in fiecare seara trebuie sa te rogi de cineva sa te lase sa dormi la el in casa/ pe podea/ in garaj/ beci/ curte. Dupa ce ai reusit asta, trebuie sa treci peste rusine, si sa ceri si de mancare, iar ea poate fi orice: o mana de orez, un fruct sau, daca ai noroc, prinzi si o bucata de proteina in farfurie. Iar in tot timpul asta, tu nu stii nimic de familia ta! Crede-ma, ca dupa 2-3 saptamani te intrebi ce cauti acolo.”, a declarat Razvan Fodor, in numarul de aprilie al revistei VIVA!.

coral