Mircea Diaconu s-a descurcat onorabil in primul tur prezidential, ocupand locul 4 la exit-poll-uri.

Mircea Diaconu sustine insa ca in turul doi nu va sustine „pe nimeni”.

„Mai am un singur lucru de zis, pentru ca ploua, desi ar trebui sa ne bucuram noi de-aici pentru ca asa se spune la nunta cand ploua inseamna belsug, e o bucurie. Un singur lucru mai am de zis: Si maine e o zi. Asa cum spunea Scarlett O’Hara si v-as ruga tare mult, cine stie cine a fost aceasta… femeie, doamna, sa-i spuna si domnului Iohannis. Noapte buna tuturor, pe maine!”, a declarat actorul Mircea Diaconu, potrivit digi24.ro.

Jurnalist: Domnule Diaconu, pe cine veti sustine in turul II?

„Pe nimeni. Ca si cum as jigni pe cineva. Cand zici nimeni, e un gol. Pentru ca e nimeni, deci, in varianta care se prefigureaza, ma tem ca e nimeni. In turul II”, a declarat Diaconu.

Inainte de turul I, Mircea Diaconu a afirmat, in emisiunea „Gandurile lui Cristoiu”, ca presedintele Klaus Iohannis incalca in mod flagrant atributiile cand vorbeste despre cum va arata viitorul Guvern, deoarece acest lucru este stabilit de catre Parlament, nu de Presedintie.

Prezidentiabilul Mircea Diaconu a afirmat la emisiunea „Gandurile lui Cristoiu”, ca motiunea de cenzura (care a si trecut) trebuia tratata rece, aproape tehnic, de catre presedintele Klaus Iohannis, iar faptul ca seful statului s-a implicat in acest demers reprezinta un abuz, fiind peste atributiile sale.

coral