Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macenasu, este hotarat sa faca lumina in cazul de la Caracal, care a socat o tara intreaga. Acesta a facut noi declaratii despre masurile pe care planuieste sa le ia, astfel incat adevarul despre disparitia nepoatei sale sa iasa la iveala.

Fragmentele osoase, trimise la contraexpertiza

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, vrea o contraexpertiza in strainatate. El a facut aceasta declaratie, marti – 6 august, la Parchetul General, spunand ca vrea sa ceara aceasta contraexpertiza in ceea ce priveste fragmentele osoase gasite in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care a declarat in fata procurorilor ca ucis-o pe Alexandra.

„Am lamurit cu Procurorul General. DIICOT trebuie sa emita ordonanta, cu ea sa ne adresam INML si pe urma sa fie transmise (fragmentele de oase si dinti) de noi ca familie catre orice institut din lumea asta. Nu am cerut sprijinul financiar al statului, familia va suport costurile. INML se joaca cu 99%, eu astept sa fie 100%. Acum nu putem sa facem nimic pentru ca nu avem raportul INML care va iesi in 30 de zile”, a declarat Cumpanasu, potrivit stiripesurse.ro.

Intrebat ce se va intampla in situatia in care contraexpertiza va contrazice raportul INML, unchiul Alexandrei a raspuns: „In momentul ala, eu nu stiu daca mai putem vorbi despre o tara”.

Alexandru Cumpanasu a lansat o alta ipoteza despre disparitia nepoatei sale

24 iulie este ultima zi in care a fost vazuta Alexandra Macesanu, dupa ce a fost luata cu masina la ocazie de Gheorghe Dinca. In fata procurorilor, Dinca a declarat ca el a omorat-o pe Alexandra. In afara de Alexandra, Luiza Melencu este o alta victima a barbatului. Pe proprietatea barbatului din Caracal au fost descoperite fragmente osoase, care au fost duse la INML. Analizele genetice au indicat faptul ca profilul ADN apartine Alexandrei Macesanu in proportie de peste 99,9%.

Alexandru Cumpanasu a lansat insa o alta ipoteza in spatiul public. „Monstrul din Caracal nu a fost si nu este singur, ci parte a unei retele acoperite de politisti, procurori, judecatori cu scopul exploatarii sexuale a fetelor. ESTE CEL MAI ABOMINABIL LUCRU. SI NU MA LAS PANA NU SE AFLA TOT si nu platesc toti complicii indiferent unde se afla in statul roman„, a scris el pe pagina sa de facebook.

coral