Iubitul bataus al Danielei Crudu nu va mai ajunge luni la audieri. Barbatul de origine croata trebuia sa se prezinte la sectia de politie pentru a da explicatii despre incident, insa din cauza faptului ca vedeta nu a depus plangere, acesta nu trebuie sa mai vina. De asemenea, Daniela Crudu a obtinut un ordin de protectie de 5 zile in urma declaratiilor date de pe patul de spital, chiar daca nu a depus plangere impotriva agresorului.

Daniela Crudu a fost batuta de iubitul sau, un milionar croat. Cruduta a sesizat politia, duminica, la ora 5:30. Vedeta a refuzat pana acum sa depuna plangere impotriva agresorului.

Politia confirma ca iubitul a batut-o pe Daniela Crudu„La data de 09 februarie a.c., in jurul orei 5:30, Sectia 25 Politie a fost sesizata prin apel 112 de catre o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul ca este agresata fizic de iubitul ei. Politistii sositi la fata locului, au luat legatura cu persoana vatamata care si-a rezervat dreptul de a depune plangere la acel moment”, informeaza Politia Capitalei.

Intre timp, surse din ancheta sustin ca scandalul a inceput de la niste mesaje. Fosta asistenta se pare ca il insela pe croat, acesta vazand-o atunci cand conversa cu un alt barbat. Croatul ar fi luat foc si ar fi lovit-o violent pe Cruduta. Bruneta a ajuns de urgenta la spital cu nasul spart, traumatism cranio-facial si o entorsa la glezna.

 

coral