News Flash:

Razie pentru prinderea traficanților de droguri la Cluj. Opt persoane au fost depistate cu substanțe interzise

6 Februarie 2019
2042 Vizualizari | 0 Comentarii
Razie

IPJ Cluj anunță faptul că, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca, au desfăşurat o serie de acţiuni în vederea prevenirii și combaterii consumului de substanţe interzise pe raza de competenţă teritorială a secţiei.

Conform IPJ, în perioada 31 ianuarie – 5 februarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o serie de acţiuni pentru menținerea unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă teritorială a secţiei. Acțiunea s-a derulat în scopul prevenirii și combaterii consumului de substanţe interzise, dar şi a altor fapte de natură să aducă atingere siguranţei publice.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost depistate 8 persoane care aveau asupra lor substanţe susceptibile a fi interzise. În privința acestora, a fost sesizată unitatea competentă material pentru continuarea investigațiilor.

De asemenea, au fost constatate în flagrant delict 3 infracţiuni la regimul rutier şi au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 18 pentru abateri de la legislaţia rutieră în vigoare conform O.U.G. 195/2002, iar 9 pentru tulburări ale ordinii şi liniştii publice conform Legii 61/1991, republicată.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

razie droguri politie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1052 (s) | 33 queries | Mysql time :0.037352 (s)