Creatorul de moda Razvan Ciobanu a incetat din viata in urma unui cumplit accident rutier, iar drama familiei sale inca nu s-a incheiat. La Judecatoria Sectorulu 4 Bucuresti s-a derulat un proces de executare silita a lui Razvan Ciobanu, chiar daca acesta a murit.

Pe 16 iulie 2019 – la doua luni si jumatate dupa decesul designerului, survenit pe 29 aprilie, in urma unui accident rutier – s-a inregistrat dosarul cu numarul 18869/4/2019. Obiectul dosarului a fost “incuviintare executare silita DOSAR EXECUTARE NR.3650/2019”.  In acest dosar, Razvan Ciobanu a figurat ca debitor, in timp ce la creditor a aparut o firma de avocatura specalizata in executari silite. A treia parte, petentul, a fost un birou executor judecatoresc.

Prima infatisare a avut loc pe data de 30 iulie, iar judecatorii au admis cererea de executare silita a lui Razvan Ciobanu, desi acesta era decedat. “Admite cererea. Incuviinteaza executarea silita astfel cum a fost formulata. Fara cale de atac. Pronuntata astazi, 30.07.2019, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin intermediul grefei instantei”.

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina

Designerul Razvan Ciobanu a murit in urma unui accident infiorator, petrecut in dimineata de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea in localitatea Sacele dinspre Navodari, judetul Constanta. Dupa orasul Navodari, creatorul de moda ar fi parasit drumul judetean, au aratat primele date ale anchetei. Masina si-a continuat drumul pe camp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltata, apoi a intrat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori si a smuls din radacini cativa copaci, iar in final, autoturismul s-a oprit pe roti, izbindu-se frontal de un copac.

Razvan Ciobanu se intorcea de la o petrecere de pe litoral si se pare ca nu purta centura de siguranta in momentul tragediei. Inainte de accidentul dramatic, el a incercat sa trimita un mesaj – designerul implinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Razvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia.

coral