News Flash:

Rețea nouă de distribuție a apei potabile, în comuna Recea Cristur

23 Iulie 2019
1284 Vizualizari | 0 Comentarii
Image0180

Compania de Apă „Someș” S.A. și Consiliul Județean Cluj continuă, în ritm alert, seria procedurilor privind implementarea „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județele Cluj și Sălaj, în perioada 2014-2020”, câștigat la finele anului 2018.

Cu o valoare totală de 355,6 milioane de euro, proiectul cu finanțare europeană vizează, printre altele, dezvoltarea infrastructurii de apă și în comuna Recea Cristur. 

În concret, la nivelul comunei clujene vor fi realizate lucrări în cuantum de 2,760.863 euro, care vizează aproximativ 45 de km de noi rețele de apă potabilă și racorduri de distribuție, o stație nouă de pompare a apei potabile, o stație de clorinare și un rezervor de îmagazinare nou.

Lucrările la nivelul comunei Recea Cristur se efectuează în baza contractului de lucrări numărul patru, acesta fiind cel mai avansat contract care se derulează pe teritoriul județului Cluj. Reamintim în acest sens faptul că pentru contractul de lucrări numărul patru, Consiliul Județean Cluj a emis deja Autorizația de construire, iar documentația de atribuire a acestuia a fost recent trimisă Agenției Naționale pentru Achiziții Publice în vederea încărcării în sistemul electronic de licitații SICAP.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Image0178
apa potabila somes
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 25 queries | Mysql time :0.066891 (s)