News Flash:

Reacţia lui Florin Piersic, după ce a aflat de spectacolul aniversar organizat la Cluj: "Stau şi mă întreb de ce s-a schimbat lumea atat de în rău..."

21 Ianuarie 2019
984 Vizualizari | 0 Comentarii
Piersic

Florin Piersic împlineşte 83 de ani, iar municipalitatea doreşte să-l sărbătorească la cinematograful care îi poartă numele. Actorul a reacţionat pe Facebook, după ce în spaţiul public a apărut informaţia legată de costul evenimentului.

"Stau şi mă întreb de ce s-a schimbat lumea atât de în rău... Aflu din ziare că mi se pregăteşte de către primăria Cluj o sarbătorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei, "bani publici". Nu se mai satură ziarele de ştiri "de senzaţie". Domnilor ziarişti, ori nu sunteţi corect informaţi, ori sunteţi răuvoitori şi manipulaţi ordinar cititorii. Tot ce se va întâmpla în ziua de 26 seara, la 18.30, este că mă voi întâlni cu câţiva prieteni la Cinematograful "Florin Piersic". La această întâlnire, fiind intrare liberă, poate veni oricine are bucuria să ne întâlnim, să povestim. Nu rataţi nici o ocazie să aruncaţi cu noroi... Vă folosiţi de mine, de ziua mea, ca să vă manifestaţi antipatiile politice?! Ce păcat!", a scris Florin Piersic, pe Facebook.

La spectacolul intitulat „Pe cărările vieţii... cu Florin Piersic” au fost deja rezervate toate cele peste 700 de locuri din sală. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie, la Cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 18:30.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reactie florin piersic aniversare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 33 queries | Mysql time :0.044177 (s)