Alina Puscas este una dintre celebritatile de la noi, care a reactionat la mesajul acid publicat inainte de ora pranzului de Andreea Balan. In fotografia de album postata de jurata de la “Te cunosc de undeva!”, aceasta apare fara verigheta, iar acest lucru a fost observat de toata lumea cu multa tristete. Cantareata a primit multe ganduri pozitive din partea fanilor si nu numai.

Cum a reactionat Alina Puscas la mesajul dur postat azi de Andreea Balan

Alina Puscas, Daniela Crudu si Cezar Ouatu sunt trei dintre persoanele publice care nu dat scroll down pe Instagram, dupa ce au citit mesajul trist si, in acelasi timp, emotionant al Andreei Balan… indreptat spre sotul ei, George Burcea. Cei doi traverseaza un moment de cumpana in mariajul lor. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, prezentatoarea emsiiunii “Te cunosc de undeva!” i-a lasat un emoticon intr-un comentariu prin care o incurajeaza pe artista sa ramana puternica in continuare… pana se incheie aceasta experienta dificila din viata sa.

In timp ce unii dintre apropiati si fani i-au transmis Andreei Balan mesaje in privat, altii au preferat sa-i lase cateva cuvinte frumoase in comentarii publicate la postarea sa de azi.

“Asa da, atitudine… Fii fericita, ai doua fetite splendide care toata viata iti vor umple viata si inima de bucurie”, “Capul sus! Zambeste! Viata este frumoasa cu bune si cu rele (cu greutati, probleme, dar si cu clipe fericite). Priveste in urma si cauta tot ce a fost frumos. Priveste in prezent si cauta dragostea din ochisorii mici si zglobii. Priveste in viitor si cauta raspunsuri. Multa sanatate si fericire, sa ai puterea sa iei deciziile cele mai bune si sa lupti cu tot si cu toate! Zambeste!”, “Esti o femeie puternica, vei invinge mereu” sunt alte trei comentarii stranse de postarea juratei de la show-ul de divertisment de la Antena 1.

Andreea Balan si George Burcea au doua fete impreuna

Andreea Balan a devenit mama pentru prima data pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetita sanatoasa de 3,270 kilograme si 49 de centimetri, careia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nasterea fiicei sale, cantareata s-a casatorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superba plaja din Malibu, California. Visul de a se insura pe o plaja din America a fost al actorului, iar artista a facut tot posibilul ca acesta sa se implineasca. Biletele de avion catre America au fost cadoul pe care Andreea Balan i l-a facut lui George Burcea la inceputul lui 2017, de ziua lui de nastere.

Cantareata a adus-o pe lume pe a doua fetita a cuplului pe 4 martie 2019. La nastere, Clara Maria cantarea 3,190 kg, avea 49 cm si a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cantareata de 34 de ani a facut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operatia de cezariana. Situatia a fost insa gestionata cu maxim profesionalism de echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania. Andreea Balan si George Burcea s-au casatorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul si cu totul deosebit.

coral