Diana Simion a facut declaratii dupa ce fostul ei partener de viata, prezentatorul de televiziune Razvan Simion, a vorbit despre divortul lor, din urma cu cativa ani.

Razvan Simion a facut declaratii despre fosta sa sotie la o emisiune de televiziune. „Daca as regreta as fi inca acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relatii care ard repede, sunt relatii care ard repede, dar care stau pe fagasul asta un timp! S-au terminat lemnele din soba!”, a spus el.

Diana Simion a comentat, pentru wowbiz.ro, declaratiile facute de fostul ei partener de viata.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum si eu fac parte din el, din trecutul lui, am trait o poveste de iubire de care nu multi au parte, si imi doresc din suflet ca macar amintirile noastre sa ramana vii si nepatate de mizeriile care au facut tandari povestea noastra.

Au trecut aproape cinci ani de cand usile acestei povesti au fost inchise, si tot ce imi doresc acum e sa nu le mai forteze nimeni…

Cat despre adevar, el va ramane mereu cel stiut si trait de noi, si niciodata nu va putea fi cu adevarat inlocuit de ranjetul stramb al mastii care poarta semnatura „adevarului” in fata reflectoarelor”, a spus Diana Simion pentru sursa citata.

Prezentatorul de televiziune Razvan Simion a fost casatorit, timp de multi ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetita pe nume Ianca si un baiat care se numeste Tudor. Dupa separarea de Razvan Simion, Diana s-a mutat impreuna cu cei doi copii ai lor la Timisoara, acolo unde a incercat sa isi vada mai departe de viata si si-a construit o vila superba. In prezent, Razvan Simion are o relatie cu cantareata Lidia Buble.

coral