Dani Otil si Gabriela Prisacariu au o relatie discreta si nu se afiseaza impreuna, insa iubita prezentatorului a aparut in emisiunea „Neatza cu Razvan si Dani” pe care acesta o modereaza, iar reactia lui a fost una extrem de amuzanta.

Joi dimineata, Dani s-a trezit in platoul emisiunii cu femeia cu care formeaza un cuplu. Gabriela, care este model, a prezentat cateva tinute foarte sexy, in timp ce Dani a fugit din emisie, alegand sa o priveasca de la distanta.

Cand iubita sa a aparut intr-o tinuta sexy, Otil si-a pus mana la ochi si apoi pe cap. La un moment dat, prezentatorul a inceput sa urle precum un lup, ceea ce a generat un zambet imens pe chipul Gabrielei.

Cine este Gabriela Prisacariu

Gabriela si Dani Otil formeaza un cuplu de ceva timp si, desi nu s-au afisat niciodata impreuna, pozele pe care le-au postat pe internet din vacanta petrecuta in Chile i-au dat de gol. Cei doi s-au pozat fix in aceleasi locuri.

Intre Dani si Gabriela exista o diferenta de 12 ani, prezentatorul tv avand 38 de ani, in timp ce frumoasa blonda are doar 26 de ani.

Gabriela Prisacariu a devenit cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea Supermodels by Catalin Botezatu.

coral