Mircea Badea a fost facut KO sambata, in ring, de catre celebrul motociclist Tedi, in doar 5 secunde. Prezentatorul a avut nevoie apoi de ingrijiri medicale, pe care le-a primit pe podeaua ringului, unde cazuse. Cristina Topescu a reactionat la cee ace s-a scris ulterior despre colegul ei de breasla.

”Puteti sa ma injurati. Nu ma impresioneaza si nici nu ma clinteste din ce cred. In nicio privinta!

Nu ma pot bucura de ultima patanie a lui Mircea Badea. Urasc violenta si ma doare in fiecare zi ca ceea ce se numeste compasiune e tot mai putin si mai rar. Chiar daca uneori ne atragem raul singuri, stiu. Dar asta e una, iar placerea de a vedea sange e alta. Sa ne bucuram cand cineva, oricine, e la pamant, pentru mine e de neconceput.

Familia mea, tatal meu, au avut mult de suferit de pe urma lui Ceausescu si tot mi s a strans inima cand l am vazut coborand din helicopter sau cand a fost impuscat impreuna cu consoarta. Nu asa se face dreptate. Iar noi, urandu i la randul nostru pe cei care ne urasc, nu suntem cu nimic mai buni. Stiu, nu suntem sfinti, e greu sa raspunzi la ura cu iubire, dar cand jubilam la raul altora, parca n ar mai trebui sa facem atata caz ca suntem un popor crestin,” este mesajul Cristinei Topescu.

coral