Fotografia cu fetița din imagine a trezit nenumărate semne de întrebare românilor. Aceasta a ajuns una din cele mai frumoase femei din România și este iubită de toată lumea. Femeia a reușit să găsească rețeta succesului în România, dar mai ales departe de meleaguri. Mai exact, cea din urmă este un model și o actriță recunoscută de oameni de peste tot. Iată despre cine este vorba!

Cine este fetița din imagine: a devenit un star internațional

Fetița timidă din imagine a devenit acum una din cele mai sexy românce de la noi. De asemenea, cea din urmă se poate lăuda cu un succes internațional pe mai multe planuri. Mai exact, ea are multe contracte ca model și actriță și are o agendă plină.

Concret, este vorba despre Mădălina Ghenea. Vedeta a postat chiar ea o fotografie cu aceasta din copilărie. Cea din urmă era la fel de frumoasă, iar trăsăturile deosebite care se vedeau încă de pe atunci indicau o carieră de succes în fața camerelor de filmat.

Cum a devenit cunoscută?

Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina pe data de 8 august 1987 și a devenit cunoscută după participarea la emisiunea ,,Tip Top Minitop”. Aceasta a fost încântată de lumina reflectoarelor, așa că la 15 ani a reușit să îl impresioneze pe designer-ul Fernanda Gattinoni.

„Sunt foarte, foarte emoţionată să fiu pe scenă, care reprezintă tradiţia italiană în lume. Priveam această scenă de acasă cu mama mea în România, eram toţi într-o cameră lipiţi de televizor pentru a auzi muzica, fiindcă tata se întorcea obosit de la muncă. Sper ca ei să mă vadă în această seară”, spunea Mădălina când a urcat pe una dintre cele mai mari scene ale lumii.

A apărut în reclame cunoscute

Mai mult decât atât, ea a apărut și în reclame cunoscute la brand-uri ca: La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Hunkemöller.

De asemenea, în perioada în care a făcut primii pași în acest domeniu a ajuns să defileze pe cele mai mari podiumuri din: Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. Modelul internațional revine ocazional în România, dar totuși nu la fel de des cum ar vrea fanii acesteia.

Cu toate astea, Mădălina a reușit să atragă atenția presei de la noi după ce a apărut în videoclipul melodiei ,,Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț. coral