2019 este, cu siguranta, anul gravidelor din showbizul autohton. Dupa o relatie de trei ani, Larisa Tanasoiu ii va darui un copil lui Alin Ionescu, fostul sot al milionar al Cristinei Spatar.

Potrivit surselor noastre de incredere, “Regina Instagramului” va deveni pentru prima oara mamica. Parintii nu au aflat inca sexul bebelusului, deoarece bruneta este in primele luni de sarcina. Atat ea, cat si iubitul ei, sunt foarte fericiti ca vor avea un copil impreuna si asteapta cu nerabdare sa soseasca pe lume cel mai nou membru al familiei.

I-a luat locul Cristinei Spatar in vila din Crevedia

Exista viata dupa divort, iar fostul sot al Cristinei Spatar a demonstrat cu siguranta acest lucru. In vila de la Crevedia a omului de afaceri si-a facut simtita prezenta o noua femeie, alta decat Cristina Spatar.

Dupa divortul de Alin Ionescu, cantareata a continuat sa locuiasca in vila acestuia, de dragul copiilor. Situatia s-a schimbat insa la sfarsitul anului trecut, cand artista a plecat din locuinta impreuna cu cei doi copii ai sai, Aida si Albert. La scurt timp, omul de afaceri s-a mutat cu iubita lui, Larisa Tanasoiu, care a pozat sexy in curtea vilei, dar si in fata semineului din fosta casa a Cristinei Spatar.

Cine este Larisa Tanasoiu

Larisa, iubita lui Alin Ionescu, este o fosta asistenta TV din emisiunea lui Dan Capatos si actuala “Regina a Instagramului”! Aceasta are mii de followeri si isi promoveaza si blogul personal. Larissa, asa cum isi scrie ea numele, are 29 de ani, s-a nascut in Ramnicu Valcea, insa locuieste de cativa ani in Bucuresti.

“Imi plac oamenii si imi place sa interactionez cu ei, sunt o fire sociabila si ma imprietenesc foarte usor cu cei care au aceleasi interese ca mine. Totodata, nu ma tem sa spun lucrurilor pe nume atunci cand ceva nu mi se pare in regula, ceea ce mi-a atras si destule antipatii, deoarece putini sunt cei care pot suporta confruntarea cu adevarul”, scria ea pe blog.

coral