Update 2: Tinerii responsabili au fost prinși

În urma cercetării efectuate la fața locului și a investigațiilor ulterioare, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au identificat și depistat 2 tineri bănuiți de săvârșirea faptelor. Cei doi se află în custodia polițiștilor, urmând a fi clarificate toate aspectele de interes pentru soluționarea cauzei.

Update IPJ: La data de 24 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că la intersecția străzilor Petuniei și Profesor Tudor Ciortea, din municipiu, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.

Din primele date, polițiștii au constatat faptul că o femeie în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul dinspre strada Profesor Tudor Ciortea nu ar fi acordat prioritatea autoturismului condus pe strada Petuniei, de către un bărbat în vârstă de 57 de ani.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un alt autoturism, care se afla parcat.

La fața locului a intervenit și un echipaj medical, însă nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
[12:08, 24.02.2023] Virciu Simona: La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 07.40, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat, despre faptul că pe strada Câmpul Pâinii din municipiu, a observat că autoturismul său, precum și alte autoturisme din apropiere sunt avariate, prezentând urme de distrugere.

Polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca s-au deplasat la locul indicat, unde, din primele verificări, s-a constatat că există un număr de 21 de autoturisme care prezintă urme de distrugere la nivelul geamurilor, iar bunurile din interiorul acestora ar fi fost răvășite.

La acest moment, cercetările se află în desfășurare. Precizăm faptul că anterior evenimentului sesizat în zonă nu a fost reclamată o stare conflictuală colectivă, care să aibă la bază motive rău intenționate.

 

Știre inițială: Un număr impresionant de mașini au fost vandalizate, în cursul serii de joi spre vineri, în zona străzii Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca.

Un număr de 23 de autoturisme parcate în zona respectivă au fost vandalizate de persoane care au rămas necunoscute.

În acese momente, la fața locului se află mai multe echipaje de poliție.

Din primele informații, autoturismele ar aparține unor studenți cazați în zona respectivă, și au fost distruse de cineva care le-a tot atras atenția să nu mai parcheze acolo.