Cristina Țopescu a fost mereu o prezență discretă, iar despre viața ei personală s-au știut, de-a lungul timpului, foarte puține lucruri. Acum, după moartea jurnalistei, ies la iveală detalii din viața ei amoroasă, pe care nimeni nu le-a știut.

Cristina Țopescu a preferat întotdeauna să fie o prezență discretă, iar oamenii să cunoască despre ea numai detalii din viața profesională. Viața personală a ținut-o cât de mult a putut departe de ochii curioșilor, căci cu cât oamenii știu mai puține despre noi, cu atât mai bine. Cu toate acestea, după moartea regretatei jurnaliste, în spațiul public au apărut informații despre relația mega-secretă pe care aceasta a avut-o cu un bărbat celebru. Și nu, nu este vorba despre Ștefan Bănică Jr, artistul cu care s-a iubit și despre care s-a spus în repetate rânduri că nu ar fi avut cel mai frumos și mai decent comportament față de ea.

Potrivit playtech.ro, Cristina Țopescu s-a iubit pătimaș cu analistul politic Dan Andronic, bărbat care a respectat-o și care a îndrăgit-o foarte mult. Chiar și după ce s-au despărțit, cei doi au rămas în relații foarte bune și au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

“Dintre toți bărbații din viata ei, pe el l-a iubit și respectat cel mai mult. Cristina a avut parte de o poveste liniștită, frumoasă, cu un bărbat pedant, atent, cu mult bun simt. Un om cu o vastă cultură generală. Primul iubit cu care Cristina a putut vorbi ca de la egal la egal. După despărțire au rămas amici, iar ea a vorbit la superlativ despre Andronic până în ziua în care a murit”, a declarat un apropiat al Cristinei Țopescu, pentru sursa citată.

Cristina Țopescu va fi incinerată azi

Astăzi, Cristina Țopescu va fi incinerată, iar urna cu cenușă va ajunge, potrivit informațiilor din presă, în Oradea, acolo unde locuiește mama regretatei jurnaliste, în prezent. Ieri, toți cei care au iubit-o pe Cristina Țopescu au putut să-i aducă un ultim omagiu la capela Cimitirului Bellu, acolo unde a avut loc și o slujbă religioasă.

coral