Momentele de relaxare sunt cele după care fiecare tânjește la finalul unei zile stresante și epuizante. Munca are beneficiile ei financiare în mare parte, însă relaxarea este hrană pentru trup și suflet.

Obișnuim să căutăm acest gen de momente sub diverse forme. Unii se relaxează stând în pat și urmărind serialul preferat, unii preferă o ședință de masaj, o plimbare în parc sau alții pur și simplu se eliberează de energiile negative pictând.

Pictura, în general, este o modalitate de exprimare a emoțiilor și a gândurilor acumulate de-a lungul timpului. Nu de puține ori auzim în jurul nostru de persoane care se relaxează cu pensula în mână, conturând peisaje, persoane sau orice altceva de care se simt inspirați.

Pictura pe numere – un mod inedit de relaxare

Însă acum a aparut o metodă nouă de a realiza tablouri deosebite – pictura pe numere. Aceasta este, dacă putem să o numim așa, un tip de pictură ghidată. Vorbim aici de pânza gata schițată cu imaginea pe care dorim să o reproducem și de un set de culori în ulei numerotate. La ce ajută acestea? Tocmai pentru a ne ușura „munca”, pentru a face ca oricine să poata picta, fără a avea vreun talent înnăscut.

Într-adevăr, pictura pe numere nu este dedicată strict acelora dintre noi care au talent în acest domeniu sau doar celor ce fac acest lucru în mod normal. Pictura pe numere se adresează femeilor, barbaților și chiar și copiilor. Atât de simplu este de realizat!

In topul preferințelor se află peisaje ilustrate prin picturi pe numere si aflăm acest lucru de la Pictorul Fericit – magazinul online care pune la dispoziția clienților săi o colecție impresionantă de tablouri în diverse teme. Cei interesați pot alege între picturi ce redau peisaje, flori, animale, cladiri, orașe sau păsări.

Natura este mediul propice în care fiecare dintre noi se poate relaxa, meditând sau admirând peisaje de vis. Pictura pe numere inspirata din natura poate avea exact același efect asupra noastră – o stare de bine generală.

Ce sunt, de fapt, picturile pe numere?

Pictura pe numere este reprezentată de un kit ce conține toate cele necesare pentru realizarea unui tablou: pânză canvas schițată în funcție de modelul ales, 3 pensule de dimensiuni diferite, un șablon, culorile in ulei numerotate conform șablonului și o imagine ce redă felul în care trebuie să arate tabloul finit.

După cum menționam anterior, pictura pe numere este ușor de realizat. Nu trebuie decât să urmărim numărul corespondent fiecărei culori așa cum reiese din șablon și să o așezăm pe pânză cu ajutorul pensulelor speciale.

Pe lângă momentele de relaxare de care avem parte în timp ce realizăm pictura, una din cele mai mari satisfacții o avem atunci când terminăm de realizat tabloul. Pentru a ne mândri cu munca noastră și pentru ca aceasta să poată fi admirată de către ceilalți, alegem o ramă din comerț și expunem tabloul într-un punct central al living-ului, spre exemplu.

Descoperim întreaga colecție de picturi pe numere pe care magazinul online Pictorul Fericit ne-o pune la dispoziție accesând site-ul oficial al acestuia. coral