Jorge se cam joaca cu glumele la adresa botezului viitoarei fiice a Andreei Balan, dar si Andreea Balan a comis-o la botezul primei sale fiice.

Anul trecut, in aprilie, Andreea l-a dat afara pe Jorge, de la botezul fetitei sale, deoarece acesta se apucase sa faca un LIVE pe Facebook, iar solista a vrut o petrecere grandioasa, dar discreta, departe de ochii presei si ai fanilor. Astfel, mai in gluma, mai in serios, l-a poftit pe Jorge pe hol, sa filmeze acolo.

„Ies pe hol, am inteles. M-a prins Andreea Balan, nu am voie sa filmez. Hai, ma, pe hol (n.r. – I s-a adresat lui Andrei Stefanescu, de la Alb Negru) ca nu am voi sa fac live aici. M -a certat Andreea Balan', explica atunci Jorge.

Acum, cand cantareata urmeaza sa devina mama pentru a doua oara, au inceput deja discutii despre botez. Profitand de un moment cand subiectul era petrecerea care va avea loc dupa crestinarea viitoarei fiice a Andreei, Jorge nu s-a abtinut si i-a dat, cu intarziere de aproape doi ani, o replica cantaretei, dand de inteles ca nu a uitat si nici nu a iertat, incidentul. Mai in gluma, mai in serios, artistul a spus ca el nu o sa mai fie prezent si nu pentru ca nu vrea sa dea bani, asa cum a sugerat amuzata blonda, ci pentru ca Andreea „i-a tras teapa” data trecuta.

coral