Un martor sub acoperire a facut cateva dezvaluiri doar lui Alexandru Cumpanas, unchiul Alexandrei Macesanu. Acesta rupe tacerea!

Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal. Asa sustine un martor care a spus adevarul, spera toata lumea, unchiului victimei de 15 ani a lui Gheorghe Dinca. Martorul a intrat in direct, la Romania TV, fara a isi arata chipul sau a isi divulga vocea.

Acesta sustine ca Gheorghe Dinca face parte dintr-o retea de traficanti de carne vie. Se pare ca el este un simplu pion, iar reteaua este condusa de ‘domnul Tonel din Caracal’. Barbatul care a aparut la tv sustine ca Luiza a fost rapita. Tanara ar fi fost dusa deja la 12 barbati pentru a face sex cu ei. Acelasi lucru urma sa se intample si pentru Alexandra.

Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal

”Vreau sa ma adresez cuiva: domnului presedinte al Romaniei, domnul Iohannis. Eu va garantez ca ceea ce va spun este adevarat, daca nu eu imi iau zilele, ma impusc. Vreau sa mergeti sa verificati ceea ce voi spune, institutiile statului.

In cartierul Bolt, langa fabrica de paine sta domnul Tonel, care se ocupa cu tuburi de oxigen. Acolo sa se duca autoritatile sa-l ridice, pentru ca este capul retelei. Tot in Bolt este un alt cap al retelei, iar fiica lui este angajata la DIICOT sau CSAT. Nu-i stiu numele, dar trebuie sa-i ridicati de urgenta. Tonel a luat-o personal pe Luiza si a dus-o la traficanti. Pe ea au dat-o la 12 persoane care au facut sex cu ea.

Alexandra a spus la 112 ca este in Bolt

In legatura cu Alexandra, Tonel mi-a spus ne intalnim pe strada Rahovei, la numarul 169, adica acolo unde s-a petrecut crima. Tonel era mana in mana cu Dinca si fiica lui il sustinea asa cum a facut-o si cu alte fete. Ea il protejeaza si tine in frana DIICOT-ul si alte institutii ale statului. Reteaua le rapea si le ducea la casa acestui Dinca. Am fimari cu aceste persoane care au facut aceste lucruri. Am fost trimis de oameni sa fac sex cu fete in casa lui Gheorghe Dinca si eu, si multi altii.

In fata autoritatilor voi spune tot ce stiu, toate detaliile, toate dovezile pe care le am. Vreau sa stiu ca sunt in siguranta si voi spune tot ce stiu. Stiu mai multe despre ceea ce se intampla in casa lui Gheorghe Dinca si aceste lucruri se intampla de 10 ani de zile. Vreau sa fie clar: nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau nimic. Pentru mine este important ca doar adevarul sa fie scos la iveala.”, a spus martorul sub acoperire.

coral