În acest weekend, la Iulius Mall Cluj ai șansa să-ți reînnoiești garderoba cu piesele must-have ale sezonului, să te alegi cu cele mai originale accesorii și cu articole de încălţăminte în tendințe, în cadrul campaniei Revenge Sale Reloaded. Te așteptăm să descoperi ofertele brandurilor, să te bucuri de shopping și să câștigi premii la cumpărături.

Dacă te pregătești de vacanță și îți dorești în bagaje piesele vestimentare care ţi-au făcut cu ochiul întregul sezon sau dacă pur și simplu ești pasionat de modă, brandurile din Iulius Mall Cluj te aşteaptă cu prețuri atractive. Pe lângă reduceri, în cadrul Revenge Sale Reloaded îți oferim șansa să câștigi premii care să prelungească sesiunile de shopping. Astfel, în perioada 14 – 16 august, dacă faci cumpărături de minimum 150 de lei și vii la centrul de premiere, din zona Zara, cu bonul fiscal, primești instant vouchere de cumpărături pe care poți să le folosești la magazinele de fashion, foodcourt, cafenele sau la Auchan.

Liu Jo și Guess te întâmpină cu discounturi de până la 60%, Marc O'Polo, Calvin Klein Jeans, Stefanel și Superdry afișează prețuri înjumătățite, iar Bershka, BSB, Lee Cooper, Seroussi și Camaïeu au și ei promoții speciale de până la 70%. Include în itinerariul sesiunii tale de cumpărături și alte branduri din Iulius Mall Cluj, pentru cei mici și cei mari, și vei fi surprins cu discounturi încântătoare.

Oferte de până la 60% vei găsi și pentru încălțăminte și articole de marochinărie, astfel că îți poți alege pantofii de vacanță preferați și, de ce nu, chiar o nouă geantă de voiaj. Tezyo,  Ecco, Il Passo, Benvenuti sau Samsonite sunt o parte dintre magazinele care te vor încânta cu oferta lor estivală.

Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Iulius Mall Cluj, pentru că Sport Vision și U-man au prețuri mai mici cu până la 50 %, iar Buzz, Under Armour și U-Cluj au discounturi de 40%.

Copiii se pot bucura și ei de o varietate de articole la prețuri cu până la 70% mai mici în magazinele Cocodrillo și cu reduceri de până la 60 % la Priky & You și Deluka.

Tentante sunt şi ofertele magazinelor cu accesorii, unde reducerile sunt de până la 50% la Splend'or și Bianco Nero, de până la 48 % la Swarovski și de până la 30 % la Teilor, Pandora și Sabion. Discounturi găsești și la Sabrini și Papionette. De asemenea, produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au prețuri de nerefuzat în magazinele de specialitate.

Lista reducerilor continuă și la magazinele cu produse pentru casă, dar și la Altex și iStyle.  Pentru a descoperi oferta completă accesează catalogul reducerilor pe www.iuliusmall.com/cluj.

 

coral