Probleme mari pentru armata rusă care a atacat Ucraina. Într-o filmare apărută în presa ucraineană, soldații ruși se plâng de faptul că au fost abandonați și lăsați fără mâncare de 3-4 zile de către liderii lor.

”Suntem aici de 3 sau 4 zile. Nu am mâncat mai nimic de 3 sau 4 zile. Sunt toţi băieţii care au fost lăsaţi aici pe post de carne de tun. Ne-am adunat aici cu toţii. Acum ne spun că trebuie să semnăm nu ştiu ce hârtii, că altfel ne concediază. Ziceau că mâine ne concediază, dar azi ne-au trimis aici. Nimeni nu este de acord cu aceste negocieri. Ne-au lăsat aici pe post de carne de tun! Aici sunt toţi băieţii. Unii au murit, alţii au rămas în viaţă. Şi stăm aici cu toţii”, a mărturisit unul dintre soldații ruși, potrivit Antena 3.

Potrivit soldatului rus, miltarii au fost lăsați fără mâncare de aproape 4 zile. Ba chiar mai mult, aceștia sunt amenințați că vor fi concediați dacă nu semnează actele trimise de lideri. Unii dintre ei au murit, iar alții se zbat să trăiască fără condițiile necesare unui trai normal.

„Ne-au adus aici, chipurile să ne pregătească, să învăţăm. Ce să învăţăm? Nu ne aduc nimic. Noi acum aşteptăm ca ei să ne ducă peste graniţă. Este deja a treia zi în care ni se spune că o să ne ducă, dar nu vine nimeni să ne ducă acasă. Am dormit pe jos şi am stat fără apă şi mâncare. Suntem uzi la picioare. Nici nu mai ştim ce să facem. Aşa lucrează ei! Vor să fie doar ei acoperiţi”, a adăugat acesta, potrivit spynews.

coral