Un român, cunoscut ca fiind hoț de parfumuri în Anglia, a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare.

Românul în vârsta de 33 de ani care locuia în Farnborough a fost condamnat la închisoare pentru mai multe spargeri de parfumerii făcute în perioada iulie-septembrie 2021.

Bogdan Florea a fost urmărit de către autorități, după ce mașina lui a fost localizată în apropierea unei parfumerii sparte. De asemenea, românul nu a fost deloc discret pe rețelele de socializare și a postat un filmuleț pe Tik-Tok în timp ce se filma cu teancuri de bani.

Românul a fost condamnat la 54 de luni de închisoare pentru spargere și deținere de documente false. Autoritățile i-au confiscat și două autoturisme.

Polițiștii au fost cei care i-au percheziționat casa și au găsit 131 de parfumuri scumpe. Autoritățile i-au descoperit în telefonul mobil numeroase fotografii cu parfumuri furate, dar și indicații de navigație către magazinele sparte.

Au fost găsite și documente false în telefonul său, dar și mai multe videoclipuri în timp ce românul se filma cu teancuri de bani. Detectivul Pete Coe a fost cel care s-a ocupat de cazul lui și a mărturisit că românul a provocat și pagube materiale importante, distrugând ferestrele și vitrinele în care erau amplasate produsele, potrivit spynews.ro.

 

coral