A fost pe prima pagina a ziarelor din strainatate, iar irlandezii au vorbit zile in sir de isprava lui. Strugurel Lingurar, romanul care a uimit Irlanda si a facut show de zile mari pe strada, acolo unde a impartit trecatorilor mii de euro, dar si cel care si-a dat foc la masina, a vorbit la "Acces Direct" despre ispavile sale.

Strugurel Lingurar a explicat motivul pentru care a decis sa renunte la 5.000 de euro fara nicio parere de rau. In plus, Strugurel Lingurar a spus la "Acces Direct" si de ce a decis sa scape de propria sa masina, in care a investit multi bani, punand totul pe seama faptului ca a vrut sa-si schimbe viata, iar renuntarea la acel autovehicul a insemnat un prim pas foarte important.

"Eu am vrut sa le arat oamenilor ca nu trebuie sa uitam de unde plecam si ca valoarea nu sta in cateva hartii. Pe noi nu ne fac banii, sufletul nostru trebuie sa fie sincer si curat. In Irlanda nu duce nimeni lipsa de bani, daca eram in Romanai puteam sa donez banii aceia", a spus acesta despre banii pe care i-a dat gratis pe strada.

"Am fost despartit zece luni de sotia mea cu care am copii si in timpul acesta de zece luni am facut toate aceste lucruri, am baut la volan, jocuri de noroc, nu mai stiam de mine, in masina aceea am investit foarte multi bani, ma oprea politia si eram baut. Nu e normal ca am condus baut, dar eram in depresie dupa ce am fost despartit de sotia mea. Nu ma ma interesa nimic si am vrut sa fac o schimbare in viata mea cand am dat foc la masina. Si stiam ca daca nu mai am masina nu o sa ma mai urc baut la volan. Acum urmeaza sa facem fapte cu oamenii batrani in spitale si cu copiii saraci si bolnavi sa ajutam, vreau sa arat ca romanii sunt oameni buni", a spus Strugurel Lingurar.

coral