O prietena a iubitei lui Tudor Simionov, romanul ucis la Londra, la o petrecere exclusivista, a dezvaluit ca barbatul a decis sa munceasca in noaptea de Anul Nou pentru ca i s-a oferit suma de 400 de lire sterline (450 de euro).

Katarina Petran, 36 de ani, o prietena apropiata a Madalinei Anghel, iubita lui Tudor, a dezvaluit, pentru Daily Mail, ca suma era de doua ori mai mare decat ar fi primit in mod normal.

"A fost platit cu 400 de lire sterline pentru a lucra de Anul Nou, ceea ce inseamna dublu fata de cat castiga ca agent de paza in zona de vest a orasului. Madalina i-a cerut sa nu lucreze in noaptea de Revelion, dar Tudor i-a spus ca au nevoie de bani si ca este o oferta mult prea buna pentru a o refuza. Aveau nevoie de bani pentru ca-si doreau sa intemeieze o familie", a declarat Katarina Petran.

Simionov i-a spus iubitei lui ca evenimentul la care urma sa asigure paza era organizat de un cunoscut PR de cluburi si ca o masa se inchiria cu sume cuprinse intre 1500 si 2000 de lire sterline.

"Tudor a inceput sa lucreze pentru cluburi si petreceri exclusiviste aproape imediat dupa ce a ajuns la Londra. Avea, de asemenea, experienta ca agent de securitate la Bucuresti. Era un fanatic al fittnesului", a mai spus Katarina Petran.
Tudor asigura paza unei petreceri VIP cu tema sexuala

Publicatia Mirror a scris, joi, ca romanul fusese angajat in acea noapte pentru a proteja printi arabi si multimilionari ce participau la o petrecere VIP "salbatica", in care "totul era permis".

Potrivit mirror.co.uk, bodyguardul Tudor Simionov, 33 de ani, incerca sa opreasca un grup de 10 indivizi, inarmati, sa patrunda in locatia de lux detinuta de "un om de afaceri bogat" in care se desfasura o petrecere VIP cu tematica sexuala.

Sursa citata scrie ca la petrecerea privata participau printi arabi si multimilionari ce platisera sume importante de bani pentru a-si rezerva o masa.

Un martor a declarat, pentru MailOnline, ca tinere imbracate sumar au fost vazute intrand la petrecere la bratul unor oameni bogati.

"Fete imbracate in outfituri si lenjerii sexy intrau si ieseau de la petrecere inainte de incident. Parea sa fie un eveniment cu tema sexuala – tocuri inalte, corsete si alte chestii", a declarat un vecin al proprietatii de pe Park Lane, pentru The Sun.

De asemenea, un membru din staff a descris petrecerea ca fiind "salbatica": "Orice era permis". coral