Povestea lor de dragoste dureaza de ani de zile, dar nu a fost lipsita de episoade controversate. A parasit Roxana Dobre palatul lui Florin Salam?! Au aparut, din nou, probleme in paradis?

In februarie, au aparut mai multe zvonuri conform carora povestea de dragoste dintre Florin Salam si Roxana Dobre s-ar fi incheiat si ca ar urma o separare definitiva, nemaiexistand cale de impacare intre cei doi.

Tinem, insa, sa precizam ca astfel de speculatii au mai aparut de-a lungul ultimilor ani. Dar, contrar acestora, manelistul si fostul model au ramas impreuna. Ba mai mult, familia lor s-a si marit in iulie 2018, cu inca un copil.

Roxana Dobre, vizita-fulger la un apartament de lux!

Rruneta a fost zarita in zona Nordului, una dintre cele mai luxoase si selecte din Capitala, unde nu oricine isi permite sa locuiasca.

Roxana Dobre nu era singura, ci alaturi de mama ei, Melania, si de una dintre fetitele pe care fostul model le are cu Florin Salam. Au coborat dintr-un luxos bolid si s-au indreptat glont spre un bloc de locuinte.

A plecat din super-vila din Popesti Leordeni?!

Roxana Dobrea a petrecut mai bine de doua ore in blocul cu pricina. De altfel, zona nu este deloc o necunoscuta pentru sotia manelistului. Pana sa se mute cu Florin Salam, bruneta a locuit la doar cateva blocuri distanta de cel in care a intrat in weekend-ul trecut.

Fotografiile ar putea alimenta speculatiile legate de o posibila despartire, in ideea ca Roxana Dobre ar fi parasit palatul lui Florin Salam din Popesti Leordeni si ca ar urma sa se mute (daca nu ar fi facut-o deja) in apartamentul de pe Soseaua Nordului.

coral